Om te weten of een drager echt bij je past is het ontzettend fijn om eerst te voelen of dit werkelijk zo is. Immers, het ene merk spijkerbroek zit op het ene lijf heerlijk, maar nergens naar voor de ander. Zo zit het ook met een drager. Het huren van een drager is daarom een hele fijne manier om dit te testen.

Vaak hebben mensen na het doen van een pasconsult een beetje beeld welke drager het beste bij ze past, of ze zijn verliefd op een bepaalde drager, maar het blijft een flinke uitgave. Hier gaat toch altijd het Nederlandse gezegde ‘meten is weten’ op. Een drager dan huren om te kijken of dit echt zo is, is een hele handige manier om dit in de praktijk te voelen en voorkomt wellicht een flinke miskoop.

Ook het huren van een drager voor bijvoorbeeld een vakantie behoort tot de mogelijkheden, dus kom snel kijken wat voor jullie werkt.

De kosten van het huren van een drager zijn €5 per week. De borg is €100, waar we de huurprijs vanaf halen als je deze weer in goede staat terug brengt. Mocht je de drager per post willen ontvangen, dan zijn de kosten daarvan voor de ontvanger.

DRAGERS
Er komen regelmatig nieuwe bij, dus ze staan net altijd allemaal hier online, vraag dus rustig of de drager(s) van jouw voorkeur ook hier zijn… Daarnaast zijn er regelmatig ook dragers weg op reis, dus wil je heel specifiek iets passen, dan is het handig om even te checken of die drager thuis is.